Стих на Денот – Јаков 3:16

Стих на Денот – Јаков 3:16

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

13 октомври 2014
Стих на Денот

Кога луѓето се завидливи и себични, создаваат безредие и секакви зли дела.

Јаков 3:16 MNT