Стих на Денот – Maтеј 11:28

Стих на Денот – Maтеј 11:28

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

14 октомври 2014
Стих на Денот

„Дојдете кај Мене сите вие кои сте изморени и натоварени со тешки бремиња, Јас ќе ве одморам!

Maтеј 11:28 MNT