Стих на Денот – Maтеј 1:21

Стих на Денот – Maтеј 1:21

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

21 декември 2014
Стих на Денот

Таа ќе роди Син на кој ќе Му дадеш име Исус, зашто Тој ќе го спаси својот народ од неговите гревови.“

Maтеј 1:21 MNT