Стих на Денот – Maтеј 1:23

Стих на Денот – Maтеј 1:23

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

17 октомври 2014
Стих на Денот

„Ете, девица ќе зачне и ќе роди Син; и ќе го наречат Имануел, што во превод значи ,Бог е со нас.‘“

Maтеј 1:23 MNT