Стих на Денот – Maтеј 24:14

Стих на Денот – Maтеј 24:14

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

04 декември 2014
Стих на Денот

А Радосната вест за небесното царство ќе се проповеда по целиот свет, за да ја чујат сите народи. Тогаш ќе дојде крајот.“

Maтеј 24:14 MNT