Стих на Денот – Maтеј 28:19

Стих на Денот – Maтеј 28:19

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

27 декември 2014
Стих на Денот

Одете меѓу сите народи и создадете од нив Мои ученици; крштавајте ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух;

Maтеј 28:19 MNT