Стих на Денот – Maтеј 28:5-6

Стих на Денот – Maтеј 28:5-6

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

06 јануари 2015
Стих на Денот

Ангелот им се обрати на жените: „Не плашете се! Знам дека Го барате распнатиот Исус.
Не е тука; воскресна, како што однапред ви беше рекол! Влезете и погледнете го местото каде што беше положено Неговото тело.

Maтеј 28:5-6 MNT