Стих на Денот – Maтеј 5:44

Стих на Денот – Maтеј 5:44

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

09 февруари 2015
Стих на Денот

Јас, пак, ви велам: ,Покажувајте љубов и спрема своите непријатели и молете се за доброто на оние што ве прогонуваат;

Maтеј 5:44 MNT